Inschrijven

Wegens de gevolgen van oa Covid-19 hebben wij op dit moment een patienten stop tot ten minste 1 september 2022.
U kunt zich aanmelden via het webformulier, dan wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Als u zich wilt inschrijven in onze praktijk, kan dat via onderstaand formulier of telefonisch. Het digitale formulier wordt beveiligd naar ons verzonden en wij gaan zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Indien u zich met meerdere personen op hetzelfde adres wilt inschrijven, kunt u de namen en geboortedata van de overige personen invullen in het opmerkingenveld.

U kunt uw huidige tandarts vragen uw dossier en rontgenfoto’s te sturen naar tandartsgijs@zorgmail.nl. Zodra wij deze hebben ontvangen, schrijven wij u in en nemen wij contact op voor het maken van een afspraak.

Indien u zich alleen wilt inschrijven voor een afspraak bij de mondhygiënist en niet naar de tandarts wenst te gaan, kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld, Wij horen ook graag de reden waarom u enkel de mondhygiënist wenst te bezoeken.

Wij vragen u om voorafgaand aan uw afspraak uw dossier bij de vorige tandartspraktijk op te vragen, zodat wij uw behandelhistorie kunnen inzien en de röntgenfoto’s kunnen beoordelen.

Bij een eerste afspraak declareren wij in beginsel alleen een periodieke controle (C11) met eventueel röntgenfoto’s. Indien er veel moet gebeuren en uitgebreidere behandeling nodig is, kan het zijn dat er extra kosten worden berekend. De tandarts zal u hiervan op de hoogte brengen.

Online inschrijven