Tarieven en betalen

In de praktijk hanteren wij de tarieven zoals deze zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Deze tarieven zijn voor elke tandarts in Nederland hetzelfde. U kunt deze tarieven vinden op www.allesoverhetgebit.nl.

Voor sommige behandelingen werken wij samen met tandtechnische laboratoria die hun eigen tarieven hanteren. Deze tarieven kunt u vinden op de website van het lab. Wij werken veelal samen met: Elysee Dental, Timmer Tandtechniek, Z.T.L. en Valk Tandtechniek.  Mocht u graag het werk elders laten maken, dan is dat geen probleem.

De tarieven van Elysee Dental vindt u hier.

De tarieven van Timmer Tandtechniek vindt u hier.

De tarieven van Valk Tandtechniek vindt u hier.

De tarieven van Z.T.L. vindt u hier.

 

 

Het factureren van onze behandelingen doen wij volledig zelf. Hierdoor blijven de lijnen kort en kunnen we u het beste helpen.

Wij streven ernaar om de facturen zoveel mogelijk papierloos, dus digitaal te versturen. Daarom ontvangt u de facturen per beveiligde mail via Zorgmail. Bij openen krijgt u een tweede e-mail met een code om de nota te downloaden. Wilt u de nota per post? Geef dit dan aan bij de balie.

De nota kunt u zelf naar ons overmaken en vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar.

Bent u verzekerd bij CZ? dan dienen we de nota rechtstreeks in bij CZ. Helaas zijn zij de enige partij die dit tot nu toe gebruiksvriendelijk en transparant verwerken.

Komt u voor de eerste keer of heeft u geen aanvullende verzekering? Dan kunnen wij u verzoeken om direct na de behandeling af te rekenen. U ontvangt dan van ons direct aan de balie uw factuur.